Tesla verlichte instaplijst

Verlichte instaplijsten voor de Model S

Bestel hier! 


De bestaande aluminium lijst wordt verwijderd en vervangen door een geborsteld RVS instaplijst met zeer fijne uitgesneden letters die opgevuld zijn met een doorschijnende witte kunststof. 
Deze lijst is niet alleen veel krasbestendiger dan de bestaande aluminium lijst, maar op het moment dat de deur open gaat wordt de tekst "Model S" helder verlicht. Dit doormiddel van door ingegoten LED's aan de onderzijde. Het systeem is gekoppeld aan de lampjes onder het dashboard.
We leveren deze pakketten voor de doe het zelver, en zoals je van ons gewent bent, eventueel met professionele installatie.
Alle onderdelen zijn in Nederland gemaakt!
Levertijd 2 weken

Hier kunt u alvast de installatiehandleiding bekijken.

en hier kunt u zien hoe de installatie in zijn werk gaat


Ook hebben wij de optie om jouw eigen naam of logo (max 25 x 3,5 cm) in de instaplijst te laten zetten tegen een meerprijs. 

Voor de oudere type Model S'en zonder aluminium lijst, moet de hele plastic instaplijst vervangen worden. Deze kosten origineel bij Tesla €85,- per stuk.Ze worden geleverd in een set van 2, en zijn erg makkelijk aan te sluiten. Aan het aansluitsnoer zitten een plug en een contraplug die aangesloten worden op het lampje onder het dashboard. Er hoeft dus niets in de bestaande bedrading gewijzigd te worden!Voor de installatie instructies kijk hier.

Bestel hier !!