Installatie

Pro-DashCam is gevestigd in Almere en is gespecialiseerd in de verkoop en inbouw van dashboard camera's in auto's.

Wij zijn met name gespecialiseerd in Tesla's en andere auto's in het hogere segment, ook de camera's die wij leveren zijn alleen maar van topkwaliteit.  Er is geen bedrijf die al zo veel camera's heeft ingebouwd in Tesla's als wij. Er komen dan ook klanten, niet alleen vanuit heel Nederland, maar zelfs uit België«, omdat wij de ervaring  hebben.

Installaties vinden plaats in onze werkplaats, of op locatie bij de klant.


Deze camera's worden door ons professioneel ingebouwd waarbij we rekening houden met de volgende zaken.

  •         Aansluiting op het bestaande elektrische systeem van de auto, dus niet via een stekker in de sigarettenaansteker.
  •        Wij sluiten altijd camera's aan met beveiliging d.m.v. zekeringen
  •        Inbouwen van camera's aan de achterzijde van de auto
  •         Het onzichtbaar wegwerken van kabels
  •         Specialisatie voor elektrische auto's zoals Tesla
  •         Het rekening houden van de bestaande systemen in de auto. (Denk hierbij aan zij- en dashboard-airbags, vaak worden hier kabels voor langs getrokken. Deze kunnen het  ontplooien van deze airbags voorkomen.)
  •         Sommige camera's hebben de mogelijkheid om opnames te maken als de auto geparkeerd staat. Dit sluiten wij ook aan, en zorgen daarbij voor systemen zodat de accu van de auto niet leeg raakt.
  •         Na de installatie krijgt u uitleg van de basis functies van de camera. U wordt dus niet weggestuurd met een boekje en "zoek het zelf maar uit".        Wij rekenen de volgende prijzen voor de inbouw van DashCams:

        Voor een Tesla Model S rekenen wij 125,- excl BTW

        Voor een Tesla Model X rekenen wij € 200,- excl BTW

        Dit  is een voorbeeld van een BlackVue camera in de Tesla Model S. Niemand in de Benelux heeft zoveel ervaring in het inbouwen van camera's in deze auto als wij. Op dit moment hebben we er inmiddels 70+ gedaan.
Nu de eerste Tesla Model X'en in Nederland geleverd zijn, hebben wij daar ook al meerder van gedaan.

Deze auto is meer werk dan gebruikelijk. Dat komt onder andere door de opbouw van de achterklep, de Falcon Wing Doors, het aansluiten voor het functioneren in de parking mode, en vooral de panoramische voorruit. Daar loopt een heel dun lijstje over, en het is ons uiteraard gelukt, om daar de bekabeling voor de dashcams onzichtbaar doorheen te krijgen. Onze methode is zo goed doordacht dat onze collega's van Calibred Customs uit Los Angeles CA. onze methode heeft overgenomen. 

Op de pagina "klant beoordelingen" ziet u wat de klanten over ons vinden.